Velkommen til min nye blog Helenasolskin

Velkommen til min nye blog Helenasolskin

Hvem er kvinden bag bloggen Helenasolskin.

Flere af jer kender mig sikkert fra bloggen www.madebyme-helena.blogspot.com men jeg har fra dags dato valgt, at flytte min blog over til Bloggers Delight. Det kommer ikke på nogen måder til at påvirke mine indlæg fra tidligere, så jeg håber derfor, du stadig vil læse med.

Hvem er jeg?

Mit navn er Helena Engelbrecht uddannet pædagog, men arbejder i dag selvstændig på min egen lille virksomhed Helenas kreative verden på Facebook og Instagram @helenasolskin deraf bloggens nye navn. Derudover arbejder jeg som tjener på Marselisborg Lystbådhavn, et job jeg virkelig sætter pris på, især fordi jeg elsker at værne om mine kunder og give dem en god betjening

Jeg bor alene i min egen lejlighed i hjertet af Aarhus på Frederiksbjerg og det er også herfra jeg driver min egen lille selvstændige forretning.

Jeg har valgt, at lave denne blog for at vise og fortælle lidt om livet som single kvinde i hjertet af Aarhus, dele ud af alle mine små kreative DIY`s og hobby-projekter og fortælle lidt om mit liv på op og ned.

Jeg håber, I som læser har lyst til at følge med i min lille blog, og dele jeres glæder, sorger, livshistorier ja bare alt hvad I har på hjertet. På forhånd tak:)

De kærligste hilsner Helena.img_9918

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til min nye blog Helenasolskin